LTB, Lefkoşalıların sağlığı ve güvenliği için bayram öncesi de denetimlerini aralıksız sürdürdü

14/06/2024

Lefkoşa Türk Belediyesi, Lefkoşalıların sağlığı ve güvenliği için yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tecrübeli ekipleriyle denetimlerini sürdürdü. LTB Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi, yurttaşların hijyenik ortamlarda taze ve sağlıklı gıda tüketmesi için rutin denetimlerine devam etti ve denetimlerde gıda işletmeleri, berber ve kuaför salonları, güzellik salonları, restoranlar, kafeler ve kahvehaneler genel hijyen açısından denetlendi.

Alo 185 Çözüm Hattı,24 saat devrede

5 günlük Bayram tatili süresince LTB Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi acil durumlar için yine nöbetçi ekiplerini hazır tutacak. Halk ve Çevre Sağlığı ile ilgili herhangi bir yardım ve şikayet için yurttaşlar belediyenin 24 saat hizmet veren Alo 185 Çözüm Hattı’nı arayabilecek.