İhale Duyuruları

Zeyilname: 2 Adet Lastik Tekerlekli Yükleyici Kazıcı Araç Alım İhalesi

2 Adet Lastik Tekerlekli Yükleyici Kazıcı Araç Alım İhalesi Teknik Şartnamesinin; 6.2. Araçtan 2 (İki) adet alınacaktır ve rengi beyaz olacaktır. Şeklindeki maddesi;  6.2. Araçtan 2 (İki) adet alınacaktır. Olacak şekilde değiştirilmiştir. Ve 7.4.3.1.    En az 5 (beş) ileri vitesli . Şeklindeki fıkrası 7.4.3.1.    En az 4 (Dört) ileri vitesli . Olacak şekilde değiştirilmiştir.

Zeyilname: II Etaplı Bölgesel Çevre Temizliği İhalesi

II Etaplı Bölgesel Çevre Temizliği İhalesi Teknik Şartnamesinin 1.3.  İHALE KAPSAMI:   1.     II Etaplı Genel Bölgelerin Temizliği: Lefkoşa Türk Belediyesi sınırları içerisinde bulunan tüm bölgelerin 365 takvim günü 2 kez genel temizliğinin yapılmasıdır. I. Etap 11 Mart 2024 başlayıp 15 Temmuz 2024 de sona erecek, II. Etap Kasım 2024 de başlayıp Şubat 2025 de sona erecektir. Şeklinde olan maddesi, 1.3.  İHALE KAPSAMI:   1.     II Etaplı Genel Bölgelerin Temizliği: Lefkoşa Türk Belediyesi sınırları içerisinde bulunan tüm bölgelerin 365 takvim günü 2 kez genel temizliğinin yapılmasıdır. I. Etap 11 Mart 2024 başlayıp 15 Temmuz 2024 de sona erecek, II. Etap 16 Temmuz 2024 de başlayıp 31 Ekim 2024 de sona erecektir. şeklinde değiştirilmiştir. Yine  II Etaplı Bölgesel Çevre Temizliği İhalesi Teknik Şartnamesinin 5.4. İhaleyle ilgili tüm ödemeler ihale süreci ile başlayıp hak ediş raporu doğrultusunda 12 taksitte yapılacaktır. Şeklinde olan maddesi; 5.4.  İhaleyle ilgili tüm ödemeler ihale süreci ile başlayıp hak ediş raporu doğrultusunda 12 taksitte yapılacaktır. 2024 yılının Temmuz ayında uygulanacak olan Asgari Ücret artış oranı, kalan hakkedişlere ayni oranda yansıtılacaktır. Ocak 2025 yılında yapılacak olan Asgari Ücret artış oranı hakkedişlere yansıtılmayacaktır. şeklinde değiştirilmiştir.

Zeyilname: Ortaköy Bölgesi Altyapı Geliştirme Projesi Kısmi Malzemeli Temiz Su, Atık Su ve Kaldırım Yapım İhalesi

ZEYİLNAME: 008-2023 Ortaköy Bölgesi Altyapı Geliştirme Projesi Kısmi Malzemeli Temiz Su, Atık Su ve Kaldırım Yapım İhalesi   1-      Mali Forum Su İşçilik listesindeki hendek kazısı 4. Madde; ‘Her türlü zeminde elle veya makine ile hendek kazısı yapılması kazıdan çıkan malzemenin kamyona yüklenerek 10 km uzağa atılması.’ Cümlesi ‘Her türlü zeminde elle veya makine ile hendek kazısı yapılması kazıdan çıkan malzemenin kamyona yüklenerek 10 km uzağa atılması. Veya idare kazılan malzemeyi uygun bulursa kazılan kanala geri dolgu yapılıp usulüne göre sıkıştırılması’  Şeklinde değiştirilmiştir   2-      Mali Forum Kanalizasyon İşçilik listesindeki Kanal kazısı 4.1 Madde; ‘Her türlü zeminde elle veya makine ile hendek kazısı yapılması kazıdan çıkan malzemenin kamyona yüklenerek 10 km uzağa atılması.’ Cümlesi ‘Her türlü zeminde elle veya makine ile hendek kazısı yapılması kazıdan çıkan malzemenin kamyona yüklenerek 10 km uzağa atılması. Veya idare kazılan malzemeyi uygun bulursa kazılan kanala geri dolgu yapılıp usulüne göre sıkıştırılması’    Şeklinde değiştirilmiştir