Zeyilname: Terminal Bölgesi Yenileme ve İyileştirme Amaçlı Kentsel Tasarım Projesi İhalesi

Aşağıdaki maddeler işbu zeyilnme ile değiştirilmiştir:

“6.6.MİNİMUM METREKARE FİYATI kapalı ticari alan üzerinden hesaplanacak olup, aylık minimum metrekaresi 2 stgdir. Bu tutar altında kalan teklifler geçersiz olacaktır.

Kapalı Ticari Alan; yatırımcının kullanımına kalacak olan tüm kapalı alanlardır. (Proje içerisindeki yatay ve dikey sirkülasyon alanları, katlardaki ortak tuvalet alanları, temizlik odaları kapalı ticari alandan sayılmayacaktır.)” şeklinde olan madde aşağıdaki gibi değiştirilmiştir.

Kapalı Ticari Alan; yatırımcının kullanımına kalacak olan net kiralanabilir alanlardır. (Proje içerisindeki yatay ve dikey sirkülasyon alanları, katlardaki ortak tuvalet alanları, temizlik odaları kapalı ticari alandan sayılmayacaktır.)”

“6.7.8.Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait terminal alanı içerisinde yer alan ve inşaatı tamamlanmamış olan Tiyatro ve Kültür Binası ile birlikte çevre ve meydan düzenlemesi (A Blok) ve çok katlı otopark (D Blok), işbu ihale dokümanının bir parçası olan ve ekte görülen rapor, proje ve teknik şartnamede belirtilen kriterlere göre, sözleşme imza tarihinden itibaren en geç 365 takvim günü içerisinde tamamlanarak idareye teslim edilecektir. Çok Katlı Otopark (D Blok), projesinin uygulaması tamamlanmadan Tiyatro ve Kültür Binasına hizmet verecek meydan (A Blok) düzenlemesi başlamayacaktır. Tiyatro binası projesinin tamamlanmasını müteakip, bu alan Projenin geri kalan kısmından bağımsız olarak kullanılabilecek şekilde İdareye teslim edilecektir.” şeklinde olan madde aşağıdaki gibi değiştirilmiştir.

“6.7.8.Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait terminal alanı içerisinde yer alan ve inşaatı tamamlanmamış olan Tiyatro ve Kültür Binası ile birlikte çevre ve meydan düzenlemesi (A Blok) ve çok katlı otopark (D Blok), işbu ihale dokümanının bir parçası olan ve ekte görülen rapor, proje ve teknik şartnamede belirtilen kriterlere göre, sözleşme imza tarihinden itibaren proje vize ve onay süreci ile birlikte en geç 18 ay içerisinde tamamlanarak idareye teslim edilecektir. Çok Katlı Otopark (D Blok), projesinin uygulaması tamamlanmadan Tiyatro ve Kültür Binasına hizmet verecek meydan (A Blok) düzenlemesi başlamayacaktır. Tiyatro binası projesinin tamamlanmasını müteakip, bu alan Projenin geri kalan kısmından bağımsız olarak kullanılabilecek şekilde İdareye teslim edilecektir.”